Те настояват финансовия министър да покаже как се харчи публичния

...
Те настояват финансовия министър да покаже как се харчи публичния
Коментари Харесай

Под прозорците на Василиев полицаите направиха протестна разпродажба

Те упорстват финансовия министър да покаже по какъв начин се харчи обществения запас с парите на жителите
Протестът на служители на реда и надзиратели продължава пред Министерството на финансите. Ами акцията им през днешния ден е под мотото „ Сватбени костюми или униформи “, а настояването на чиновниците остава същото - нарастване на трудовите хонорари в Министерство на вътрешните работи и Министерство на правораздаването.

Пред палатката им бяха сложили два манекена, на които са изложени дрехи на чиновници в Групово дело „ Изпълнение на наказванията “.

Справка на синдиката в онлайн уеб сайтове за търговия е посочила, че цените на единични бройки модели костюми на водещи марки са по-евтини от тези на предлаганите униформи в дирекцията. Именно това е причина лагерът на протестиращите през днешния ден да се организира под мотото „ Сватбени костюми или униформи “, изясняват от СФСМВР и ССЗБ.

Работещите в пандизите считат, че цените на облеклата са прекомерно високи, а качеството на платовете е ниско, тъй като изсветляват след първото пране. Униформата с всички налични продукти - костюм зимен, костюм летен, пуловер, кубинки, трикотажна блуза, летни обувки и други надвишава 1200 лева при предел от 600 лева годишно.

С дейностите си ССЗБ желаят да подсети на финансовия министър за оповестените от него съществени цели за прекъсване течовете и корупцията на всички равнища и да покаже по какъв начин се харчи обществения запас с парите на жителите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР