Те идват на този свят за да изпълняват определена мисия.

...
Те идват на този свят за да изпълняват определена мисия.
Коментари Харесай

Непоколебимите Ангели на възмездието в Зодиака!

Те идват на този свят с цел да извършват избрана задача. Тяхната цел е да покажат, че има пъкъл и парадайс. Това не са безплътни същества, а живи хора, които се появяват в нашия живот  с цел да създадат промени в него посредством своето наличие. Те са изпратени от Вселената и без да се съмняват се подчиняват на нейните заповеди, без да мислят за какво вършат това.

Удивително е, само че душите на тези Посланици на Вселената са претърпели повече от едно прераждане. В тях не е заложена прочувственост и практическия нямат усеща. Те са чиновници на висшите сили, които отмерено разпределят положителното и злото. Но за всички думи и дейности рано или късно ще би трябвало се заплати. И всичко това подобен отрицателен човек получава наказването си от Ангела на Възмездието.

Но има и една напълно друга обстановка, когато човек изпитва дълбоки премеждия и с цел да може да види прояснение в живота си, той се нуждае от асистент. А по този начин помощникът работи като връзка сред световете. Тази задача извършва Ангелът на Възмездието, който унищожава злото и носи вяра за ярко бъдеще.

Но в действителния свят всичко наподобява доста друго. Често хората не схващат протичащите се събития, по тази причина те ги смятат за щастливи съвпадения. Въпреки че във всеки един случай е заложено скрито значение. В живота няма случайности, само че не всички имат вяра в това. А в живота ни няма и инцидентни хора. За всеки един от тях е приготвена избрана роля, която той ловко играе. И даже в случай че вие и индивидът се срещнете единствено с един бърз взор, то в бъдещия ви живот той ще играе нужната   роля.

Вселената постоянно и за всеки човек, построява лични проекти, изпращайки в живота му Ангелите на Възмездието. На външен  тип те са напълно елементарни хора, само че са надарени с избрана специфичност и извършват авансово готова задача.

И всички тези елементарни хора са зодиакални знаци, или по-скоро посланици на Вселената. Има единствено трима такива представители на Зодиака.

Скорпион

Това, което те не могат да понасят, е човешката измама. Те с всички сили ще санкционират жестокостта и ще изкоренят несправедливостта. И от време на време ще им се наложи да употребяват атакуваща тактичност. Въпреки че не схващат и не осъзнават до дъно задачата си, те са твърдо уверени, че би трябвало да работят съгласно своята вътрешен глас и по зова на сърцата си.

Мечтите на представителите постоянно са надарени с необикновен смисъл. Изначално те виждат цялостната картина, а по-нататък тяхната душа запoчва да се изпълва с интуиции. Понякога хората не одобряват дейностите им и не схващат тяхното мислене. А с цел да могат техните дейности да подхождат на мислите им, Вселената им изпраща всевъзможни знаци.

Тези представители могат да оказват помощ на тези хора, които са нетърпеливи видят някаква смяна. Без самите те да знаят това, демонстрират верния път и дават пълноценно управление за деяние.

Стрелец

Те имат особена цел, в случай че природата ги притегля доста мощно. Те са способни на духовно равнище да поддържат връзка с природата и да получават от нея заряд от позитивна сила. Те също по този начин могат интуитивно да се очистват от неприятни мисли.

В силата на природата те намират своя източник на ентусиазъм, който им отваря вратата към едно ярко бъдеще. А в случай че представителят е гражданин на мегаполис, то рано или късно той стартира да се уединява на такова място, където се чува пеенето на птици и има буйна зелена растителност.

Тези пратеници на Вселената носят в себе си положителното и с цялото си сърце го дават на хората. Те не са склонни да се борят със злото, те са на страната на положителните планове. Те оказват помощ на хората да намерят религия в себе си и да им вдъхнат предпочитание за нов живот. В това се крие смисълът на целия им живот.

Близнаци

Мислите им са непрекъснато заети със смисъла на живота. В земния си живот този човек интензивно търси своята цел и разсъждава върху това, което се случва с него. И в случай че не успее бързо да разгадае тайния смисъл, тогава той става още по-затворен в себе си, а самата концепция за избавление стартира да го изтезава и терзае. Но той е сигурен, че е пристигнал на този свят, с цел да извърши избрана задача. Но това, което би трябвало да направи, му е мъчно да разбере. Затова всичките му дейности изискват благословията на Вселената.

През цялото си битие той постоянно се сблъсква със събития, които съгласно него, към този момент са се случвали. Неговият подарък за предсказания има всички учредения да удостовери техния генезис. Понякога той не може да изясни какво се случва, само че с интуицията си ясно усеща от къде тъкмо да чака неприятности. Ето за какво, постоянно бърза да предизвести за заплахата всичките си близки и другари.

А  в случай че избран човек е предизвикал зло на някой негов непосредствен, той несъмнено ще го накаже. И ще го направи по изключително нечовечен метод. И по-късно дълго време ще мисли  от кое място е събрал у себе си толкоз доста яд, с цел да сътвори такова отмъщение.

esotericblog

Още по тематиката:

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР