Земеделските производители от Пловдивско се отказаха да блокират двете платна

...
</TD
>Земеделските производители от Пловдивско се отказаха да блокират двете платна
Коментари Харесай

Земеделците паркираха тракторите върху моста на Панаира, направили ги на маймуни

Земеделските производители от Пловдивско се отхвърлиха да блокират двете платна на автомагистрала " Тракия " в региона на детелината при село Труд. На неподготвено заседание в началния пункт на митинга - кръговото кръстовище на Труд, е решено придвижването по аутобана да се спре в понеделник, в случай че днешните договаряния с държавното управление завършат без триумф. Решихме да проявим приемливост и схващане към жителите, съобщи за Plovdiv24.bg ръководителят на НАЗ - Пловдив Людмил Работов.

Колоната с над 100 трактора се насочи към Пловдив и малко след 13.30 ч. навлезе в града откъм Карловско шосе. Бавно и тържествено шествието се насочи към бул. " Цар Борис III Обединител ". Между двете кръгови кръстовища се намират офисите на Държавна фирма " Земеделие ". Вчера фермерите стопираха тракторите под прозорците на институцията и обявиха настояванията си.

Днес обаче машините продължиха към Водната палата. Мнозина се питаха дали мостът ще издържи тежестта на машините, само че, популярност богу, до случай не се стигна. На колелото тракторите направиха противоположен завой и стопираха върху самия мост.

На машините бяха опънати плакати: " Искаме да работим в България ", " На маймуни ни направиха ", " Българска земеделска камара сподели СТОП на гаврата със земеделците ".

Протестиращите упорстват за сключване на нов Меморандум с държавното управление, в който да се запишат техните претенции, както и да се слагат съответни периоди.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР