Здравейте, уважаеми съграждани, уважаеми управници, уважаеми частници! Пиша ви от

...
</TD
>Здравейте, уважаеми съграждани, уважаеми управници, уважаеми частници! Пиша ви от
Коментари Харесай

Купиха си паркоместа за по 10 000 евро, не ги ползват заради частна улица

Здравейте, уважаеми съграждани, уважаеми управници, уважаеми частници! Пиша ви от името на голяма част от притежателите на магазини и жилища, намиращи се в блок на улица " Рая " 3 в " Смирненски ".

Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до медията ни. Ето и целия му роман:

Затвориха " улицата ", която обезпечава достъп до блока и паркоместата ни, т.е. достъпа до улица " Рая " (на към 100 метра от " Пещерско шосе " ).

" Улицата " (кавичките не са случайни) е затворена повече от 2-3 месеца. Закупихме си паркоместа от ГБС - Пловдив ( " строителят " на сградата) за по 10 хиляди евро и в този момент не можем да ги използваме.

Потърсихме общината за подпомагане, само че от там ни дадоха отговор, че пътят е частен и нищо не могат да създадат. Не могат да го отчуждят, тъй като нямало пари, а и трябвала поддръжка след това (обърнете внимание на прикаченото видео, какво строене пада обратно и какъв брой хора ще имат потребност от тази улица след броени месеци).

Разбира се, че се допитахме и до " строителя " - ГБС Пловдив. Оттам дадоха отговор, че сякаш имали 3 метра от въпросния път, само че след малко изследване се оказа, че няма такова нещо. Общо взето сме си купили паркоместа и магазини, само че би трябвало да се доближават с балон.

Собственикът на въпросната улица пък е в страхотна позиция, тъй като дава достъп против съответното възнаграждение под масата на всеки, който желае да копае по нея, дали е строител, телеком или друго.

Ясно е, че ГБС-Пловдив са постъпили извънредно неточно към хората, които им се довериха. Обаче има и различен въпрос - откакто с години към този момент си плащаме налозите на колите, паркоместата, жилищата и магазините, не остана ли някой лев за едно парче асфалт?

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР