Здравейте,уважаема медия! Пиша този мейл след поредното разочарование от бездействието

...
</TD
>Здравейте,уважаема медия! Пиша този мейл след поредното разочарование от бездействието
Коментари Харесай

След глоба: Пловдивчанка поздрави полицаи с песен на Веско Маринов

Здравейте,уважаема медия! Пиша този мейл след следващото отчаяние от бездействието и несъответстващото отношение на институциите, които би трябвало да се грижат за реда в град Пловдив. От към седмица пред дома ми в квартал " Кючук Париж ", директно пред пешеходна пътека, която употребяваме, е паркирано МПС, което няма регистрационен номер, написа читателка на Plovdiv24.bg .

" Същото е позиционирано на улицата с концепцията да бъде продадено, видно от табелите по прозорците. С размерите си (товарен камион) пречи на видимостта на пешеходната пътека. Няколко сигнала до националния телефон 112 не дадоха никакъв резултат. Последва позвъняване до Районното полицейско ръководство, а оттова изтъквам: " Нищо не можем да създадем ние, откакто няма регистрационен номер и притежателят не е там ".

На въпроса " кой би могъл да вземе ограничения? " дават отговор, че това била Общината. Съвсем културно следва позвъняване в Общината по регион и след 20 опита се криввам с една дама. Обяснявам случая и апелирам за някакво подпомагане, а насреща ми се декларира следното: (пак цитирам) " Г-жо,нищо не можем да създадем, общо взето единствено ще го плашим, щом е и камион пък напълно ". Питам я " А в случай че паркирам подобен един камион в средата на някое кръстовище? ", а тя дава отговор " Е, това към този момент е друго ".

Ясно.... нищо и по едно и също време всичко ми е ясно. Отказвам се, явно няма смисъл. Преди две сутрини обаче потеглям на работа и виждам, че във въпросния камион има човек, който е запалил мотора на камиона и стои в него. Виждам и патрулка близо до мястото, спирам на улицата и вземам решение да осведомявам господата служители на реда, (които пишеха санкция на една жена, че не била спряла където трябва), че на няколко метра в страни има по-сериозен извършител без регистрационни номера и би било добре на него да потърсят отговорност.

Нооо, както знаем, служителите на реда не обичат да им се споделя какво да вършат. Съответно раздразнителен от обстоятелството, че му се греша в работата, той дойде, взе моите документи и ми написа санкция за това, че съм спряла погрешно! Ако се разпознае и чете: Респект, господин Полицай, за Ваше сведение съм внесла налози, които ще стигнат за пенсиите на цялата Ви рода, а и привет с песента на Веско Маринов - " Родната полиция ни пази! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР