Здравейте, това е площадката до блок 4 в Дружба 3.Тя

...
</TD
>Здравейте, това е площадката до блок 4 в Дружба 3.Тя
Коментари Харесай

Русенци питат: Така ли трябва да изглежда ремонтирана детска площадка?

" Здравейте, това е площадката до блок 4 в Дружба 3.

Тя е на повече от 20 години, предходната година я " обновиха ", само че....?!?!

Обновяването се състоя в засаждането на растения, вместо ограда, които несъмнено на 50% към този момент са изсъхнали и боядисване на люлките! ", това написа русенка в известна Фейсбук група. 

Ето какво още показа възмутената жена: 

" Няма ограда, настилката е трагична, единственото по непокътнато оборудване са люлките, които обаче не са подобаващи за дребни деца, защото не са безвредни.В региона има доста деца, които играят по поляната или на паркинга, тъй като просто няма къде другаде.

Нашите деца не заслужават ли естествена площадка, каквито има в целия град? "

Други живущи до градинката също изрекоха мнение: 

" Благодаря, че още веднъж се повдига въпросът с тази площадка.Живея в блок 3 и площадката е под прозорците ни.Десетилетия наред тя е образец за нехайството на Общината и неналичието на надзор за почистването.Родители и деца я употребяват,консумират кафе, питиета,пакетирани храни и хвърлят безсистемно. На 3 метра е от отводнителния канал около блока ни.Вятърът и децата се забавляват като отнасят отпадъците в канала.Плащаме на чистачка,но два дни след нея е отново същото.Преди години излизахме от нашия вход да чистим шумата есенно време,но хората от входа са възмутени от занемареността и не желаят да правят работата на компаниите.Миналогодишната шума съвсем всичката я чисти нашата платена чистачка.Относно туите - това е трето или четвърто засаждане и отново изсъхнаха.Не виреят там, само че продължава харченето на парите на данъкоплатците.Площадката е толкоз мръсна,че се чудя по какъв начин родителите си водят децата там.

На това място не е добре даже да има площадка,защото минават много коли и е рисково за децата.Госпожа Колева е известена,но ситуацията е същото ".

Снимки на плщадката вижте в галерията! 
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР