Здравейте, многоуважаема медия! Изпращам Ви следното писмо, което искам да

...
</TD
>Здравейте, многоуважаема медия! Изпращам Ви следното писмо, което искам да
Коментари Харесай

Пловдивчанин към КАТ: Използвайте серията ТЕ за номерата на колите!

Здравейте, многоуважаема медия! Изпращам Ви следното писмо, което желая да доближи посредством Вас до виновните институции, които да вземат решението и да решат казуса, написа до Plovdiv24.bg наш четец. И прибавя:

Надявам се на отговор от тяхна страна, както и на приемане на предлагането, с което да се улесни и усъвършенства работата на Министерството на вътрешните работи и Пътна полиция.

Здравейте, уважаемо Министерство на вътрешните работи, в частност - Областна дирекция " Вътрешните работи " Пловдив!

Моля Ви да започнете да прилагате практиката, която вкараха Вашите сътрудници през март месец м.г. от бранш " Пътна полиция ", отдел " Регистрация на ПС " към Столичната дирекция на вътрешните работи, които пуснаха в обращение серията " ТЕ " за регистрационните номера на МПС, регистрирани в София - град.

Това е първата серия на български регистрационни номера, в която се употребява втора писмен знак " Е " за коли, а не както беше до тогава - единствено за ремаркета и полуремаркета. Моля Ви, тази процедура да се наложи и в пловдивския КАТ, както и да стартира също да се ползва в цяла България, като се започва издаването на регистрационни номера за МПС със следните серии, включващи буквата " Е " на второ място: АЕ, Вражеска емиграция, КЕ, МЕ, НЕ, РЕ, съдебна експертиза, ТЕ и ХЕ.

Това дава опция за още стотици хиляди нови вероятни комбинации от числа към тези девет серии за регистрационните номера на ППС в Република България, съответно - град и област Пловдив.

Видно от направеното през 2022 година от Столична дирекция на вътрешните работи, които вкарват серията " ТЕ " за регистрационните номера с районен код " Сухопътни войски " в обращение през месец март и в КАТ-София стартират да се издават регистрационни табели във формата Сухопътни войски **** ТЕ, тази процедура може да се приложи по регионалните звена на Политическа партия, като по този начин на районно равнище всяка ОДМВР, като да вземем за пример тази в Пловдив, има опция да се възползва от стотиците хиляди вероятни нови числови комбинации към своя регионален код (РВ) посредством въвеждането на съответните серии за регистрационни номера: АЕ, Вражеска емиграция, КЕ, МЕ, НЕ, РЕ, съдебна експертиза, ТЕ и ХЕ.

Примери за вероятни комбинации: РВ.... АЕ; РВ.... ВЕ; РВ.... КЕ; РВ.... МЕ; РВ.... НЕ и така нататък..

Благодаря Ви за отговорността, която имате пред жителите на Република България и почит за Вашата неуморна работа 24 часа в денонощието/7 дни в седмицата/365 дни в годината!

Надявам се практиката на столичната Пътна полиция да бъде въведена в пловдивската Пътна полиция, също и цяла България!

С почитание и бъдете здрави!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР