Здравейте. Както всички знаем, след дълги размисли и страсти от

...
</TD
>Здравейте. Както всички знаем, след дълги размисли и страсти от
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Никой ли не го забелязва? Може би тактично забравиха да върнат старото положение

" Здравейте. Както всички знаем, след дълги размишления и пристрастености от некомпетентния екип на кмета възвърнаха още веднъж придвижването в региона на кръговото кръстовище на бул. " Марица юг " по остарелия метод ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до медията ни. Даваме му думата в този момент:

" Това, което никой не споделя, е, че може би тактично не помниха да върнат остарялата циклограма на светофара на кръстовището на Чифте баня, която беше от преди да затворят кръговото. Новата, която направиха, настояща и сега, държи на алено повече, вследствие на което колоната по бул. " Цар Борис Обединител " доближава до кръговото на " Марица юг " (в непиков час), а бързащите ни водачи го затапват.

Благодарение на изброените неща, колоната по бул. " Марица юг " посока кръговото стига чак до моста на ул. " Победа " в непиков час. Нямам подозрение, че това се прави безусловно съзнателно от страна на некомпетентната администрация, с цел да има опорки, че видите ли " като беше затворено кръговото ", трафикът беше по-добре. Да, но не, уповавам се да разследвате и дадете гласност на този тенденциозен бойкот от страна на кмета и " екипа " му. Ваш постоянен четец ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР