Здравейте, аз съм поредната, потресена и разочарована от шофьори и

...
</TD
>Здравейте, аз съм поредната, потресена и разочарована от шофьори и
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Пийте си редовно лекарствата. Ако не, марш на село!

" Здравейте, аз съм следващата, потресена и разочарована от водачи и кондуктори в градския превоз. Не мога да кажа,че всички са такива,но множеството са позор и срам. Реавтобус, шофьордовен пасажер съм на линия 1, и към този момент познавам образно огромна част от тях ". Така стартира сигнала си до Plovdiv24.bg пловдивчанка. И продължава:

" Преди няколко седмици имах спор с един от кондукторите още веднъж поради дребни стотинки. Няма да изяснявам на дълго и необятно. Шофьорът се намеси жестоко и цинично в диалога ни и стартира да ме наскърбява на всеослушание. Първо сподели, че съм отпадък, след което съобщи, че съм доста грозна и би трябвало да си сложа маска, с цел да не заплаща хората.

Имаше и псувни. От техни сътрудници научих имената им. Шофьорът се споделя Кольо, а кондукторът Величко. Звънях на шефа им господин Тотков, само че той е безпомощен и нищо не подхваща, тъй като не доближава личен състав. Всички знаят за казуса, по тази причина си вършат каквото изискат.

80% от тях имат проблем с психологичното си здраве. Нужно е да минават прегледи. Проблемът е голям и всекидневен. Редовно ставам очевидец на кавги от тях и сред тях. Пълно е с психясали водачи и кондуктори. Предните порти всеобщо не се отварят. 

Зад водача и предните седалки в множеството случаи има опънато въже, което е празно, а заран няма къде да се качи човек. Истинско предизвикателство е заран. Заплатите им били дребни. Разбирам ги. И моята е дребна, само че се държа обичайно.

Това е ситуацията. Да не приказваме какви далавери стават с билетите, само че това е тематика на различен диалог. Призовавам водачи и кондуктори. Хора, лекувайте си нервите и си пийте постоянно медикаментите. Ако не, марш на село! Изпращам фотоси от рейса и водача ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР