Забраната за кучета, котки и други животни на плажа е

...
</TD
>Забраната за кучета, котки и други животни на плажа е
Коментари Харесай

Важно напомняне за всички, които тепърва ще ходят на плаж

Забраната за кучета, котки и други животни на плажа е регламентирана в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие и общинските наредби. По охраняемите плажове е неразрешено да се разхождат домашни любимци. Това съобщи концесионерът Николай Димитров в ефира на предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS.

" Не знам какво удовлетворение изпитват стопаните да водят през жегите своите домашни любимци. Когато има проблем със стопаните на кучета и котки, които ги водят на плаж, идва общинска полиция ", изясни Димитров, който също е притежател на домашни любимци.              

" Плажът е за всички, недоволни постоянно ще има, само че сме длъжни да осигурим положителни условия на туристите. Сутрин рано намираме кучешки екстременти. Голяма част от хората желаят да почиват умерено, вместо в профил да им бягат кучета. Обичам кучетата си, само че не схващам това, че кучето би трябвало да плажува дружно с хората. Кучето страда – то няма потни жлези, а и през възглавничките на стъпалата си изпитва болежка ", изясни Димитров

Той сподели, че има безстопанствени плажове, където притежателите на кучета и котки могат да разходят любимците си. При всеки стопанисван плаж има такива правила, посочи концесионерът.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР