За поредна година специализираното изложение Медикус, Денто, Галения“ ще събере

...
</TD
>За поредна година специализираното изложение Медикус, Денто, Галения“ ще събере
Коментари Харесай

Едно от най-посещаваните изложения в Пловдив отново отваря врати

За поредна година профилираното ревю " Медикус, Денто, Галения “ ще събере на едно място здравни специалисти, стоматолози и лекари с водещи производители и представители на денталната, фармацевтичната и здравна промишленост. Това е 27-ото издание на форума и ще се организира от 12 до 14 октомври в Международен панаир Пловдив. Експозицията ще показа най-актуалните трендове и научни достижения в разнообразни медицински области, както и новостите в лечебната практиката. Специалистите ще открият съвременно съоръжение и принадлежности за диагностика и лекуване, за профилактика и предварителна защита.

Засилва се наклонност към цифровизация на лечебните практики и ръководство на здравната инсталация посредством комфортни приложения. Водещи европейски компании и български представители оферират лазерни технологии и принадлежности в региона на имплантологията, пародонтологията и оралната хирургия. Предстои премиерата на нов тип саморегулиращи се пасивни брекети и последно потомство импланти, които са ефикасни и при имедиантно натоварване.

Стоматологичните експерти ще открият цялостната гама от ортодонстки материали и аксесоари, шини, клещи за алайнери и децинфектиращи кутии за алайнери, полиращи пудри и пасти, аспирационни и хирургически канюли. На " Медикус, Денто, Галения “ ще бъдат показани най-новите дентални рентгенови апарати и софтуерни технологии от водач в денталната образна диагностика.

Посетителите ще се срещнат с 5-звездната рентгенова система CS 9600 3D, притежател на премията BEST OF CLASS TEHNOLOGY AWARD. Експозицията включва последно потомство лазери за бързи и сполучливи резултати в стоматологията, физеотерапията, дерматология, УНГ, лазерпунктурата и даже ветеринарната медицина. Лекари и зъболекари ще намерят професионални бинокулярни увеличителни очила и LED оптични системи за тях, които подсигуряват бистър облик с оптималната подробност и опция за индивидуализация съгласно типа и метода на работа.

Иновации от последно потомство и лични решения дават обещание изложителите на Медикус, Денто, Галения 2023. Изложбата ще покаже по какъв начин наподобяват модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии. Пространствените благоприятни условия в Международен панаир Пловдив основават прелестни условия за сложно показване на експонатите, в един повсеместен приключен дизайн. Специализираната публика получава както техническа, по този начин и образно проведена информация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР