Внимавайте! Наглите румънци използват лентите за завиване към разклоните по

...
</TD
>Внимавайте! Наглите румънци използват лентите за завиване към разклоните по
Коментари Харесай

Русенка: Внимавайте, румънци използват лентите за завиване към разклоните по селата за изпреварване

Внимавайте! Наглите румънци употребяват лентите за завиване към разклоните по селата за изпреварване. Внимавайте, тъй като са решени с цената на нашите животи да стигнат до морето. Това написа русенка в известна Фейсбук група, видя Ruse24 .

Ето какво описа тя: 



" Преди малко щеше да ни отнесе един подобен на разклона за с. Писанец. Ние сме си в лентата за завиване наляво към селото, той се засилил след нас с ляв мигач, в случай че лентата за изпреварване свършва и почва лента за престрояване за завиване. Даже натиска клаксон да стачкува. "

Потребители на обществената мрежа също се включиха в полемиката: 

- Румънците са нагли,защото за тях няма санкции! Време е страната да вземе ограничения! Миналата неделя две модифицирани и нагласени спортни коли се прибираха от морето.Голямо преследване се гонеха. На неразрешено за изпреварване място,а позволено за идващите от Русе,изпревариха и единствено бог резервира животите на тях и тези,които караха в лява лента насреща и изпреварваха......Време е да си заплащат санкциите на митницата!!!

- За жал е по този начин. Всеки ден е по този начин. Карат като луди. Имат се за безсмъртни. На всеки един ляв завой е нещо ужасно. На Писанец, на Бъзън, на Държавно земеделско стопанство още повече, там е една лента, няма лента за наляво.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР