В учебния ресторант на Професионалната гимназия по туризъм Проф. д-р

...
</TD
>В учебния ресторант на Професионалната гимназия по туризъм Проф. д-р
Коментари Харесай

Вижте какво се случи в учебния ресторант на пловдивско училище

В образователния ресторант на Професионалната гимназия по туризъм " Проф. доктор Асен Златаров " Пловдив преди дни възпитаници от 10 В клас припомниха хубостта и смисъла на един от най-почитаните празници - Бъдни вечер.

Г-жа Любляна Мунева, техен учител по предметите " Кулинарни произведения и питиета за кетъринг “ и " Гостоприемство “ и класен началник, показа:

" Аз просто им подметнах концепцията. Те са организирали и създали всичко. Гордея се с тях. Виждам, че това, което преподаваме в гимназията, основава и полезности. Нашите възпитаници откровено се вълнуват от българските обичаи “.

Елеонора Иванчева, Анелия Запрянова, Сияна Ценева и Росица Шилева грееха в националните носии. Ето какво споделиха те:

" Време е учебното заведение ни да бъде известно като Професионална гимназия по туризъм " Проф. доктор Асен Златаров “, вместо с предходното ТОХ-а. Ние сме гимназия, в която се учи туризъм, мениджмънт, кетъринг, екскурзоводско обслужване “.

“Тук идват доста стимулирани възпитаници, които са избрали точно туризма за своя бъдеща специалност. Нашата компетентност е кетъринг. Беше ни прелестно да приготвим тези вкусни ястия и да пресъздадем ритуалите “.

Георги Андонов и Мая Паскова танцуват в отбор за национални танци: " Облечени сме в достоверни носии. За нас традициите са значими. Ценим ги, желаеме да ги съхраним и да ги предадем на идващите генерации. Да, ние сме цифрово потомство, само че е значимо да запазим корените си ".

Дни преди Бабин ден 10 В клас още веднъж ще покажат хубостта на националните обичаи и традиции за празника в пловдивската професионална гимназия по туризъм.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР