В СУ “Свети Свети Кирил и Методий днес тържествено

...
</TD
> В СУ “Свети Свети Кирил и Методий днес тържествено
Коментари Харесай

Стартира месец на добротата в пловдивско училище

В СУ “Свети Свети Кирил и Методий " през днешния ден тържествено бяха запалени коледните светлини на учебната елха. Събитието е обичайно за учебното заведение и всяка година събира дребни и огромни възпитаници, които да усетят духа на идните коледни празници и да се заредят с усмивки, вяра и положително въодушевление.

За това способства и квалифицираната стратегия - вокална групировка “ Присъствие " към учебното заведение зареди публиката с коледни песни, а най - дребните танцьори на учебното заведение демонстрираха забележителни умения с танца си “На площада ".

“Със запалването на коледните светлини СУ “Свети свети Кирил и Методий " сложи началото на месеца на добротата ", показа госпожа Таня Николова, шеф на учебното заведение ".

Сред събитията, които се открояват, са коледният базар - започващ на 13.12.2022 година благотворителна самодейност на Ученическия съвет под надпис “Коледата е допустима "

Господин Ангелов, заместител - кмет на Район “Западен " през днешния ден беше формален посетител и дружно с госпожа Николова възпламениха светлините на коледната елха в СУ “Свети свети Кирил и Методий ".

“Коледарите " от отбор “Марица " получиха покана да се включат в запалването на коледните светлини на празничната елха в Район “Западен " на 07.12.2023 година от 17:30 часа в парка на мястото на някогашната Гарнизонна фурна.

Кулминацията на тържествата ще е огромният коледен концерт на учениците с разширено проучване на “Хореография ", специалност “Танцьор ", компетентност “Български танци " и отбор “Марица ", който ще се организира в Дом на културата “Борис Христов " на 20.12.2022 година от 18:30 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР