В продължение на дванадесет дни Пловдив ще бъде пресечна точка

...
</TD
>В продължение на дванадесет дни Пловдив ще бъде пресечна точка
Коментари Харесай

Адв. Юлияна Рангелова: Да отдадем значимото на патрона на Сцена на кръстопът - великия Стефан Данаилов

В продължение на дванадесет дни Пловдив ще бъде пресечна точка на театралното изкуство. В неделя започва 27-мото издание на Eсенен интернационален сценичен фестивал " Сцена на кръстопът ".

Любителите на театъра ще имат опция да се насладят на богата стратегия от 19 спектакъла, показани от театралите на 5 страни, голям брой изложения, министър председатели на книги, кръгла маса и четене на пиеса. Адв. Юлияна Рангелова и нейното семейство са дългогодишни спомоществователи на " Сцена на кръстопът ".

" През годините на своето битие фестивалът се трансформира от благородно начинание в институция, в празник на духовността и гения, в образец за обединяване в името на положителната идея. За нас е част и отговорност да бъдем част от превъзходния празник на духа, да си спомним и отдадем значимото на неговия патрон - великият Стефан Данаилов, който го поддържаше абсолютно и да си пожелаем на добър час на 27-то издание на театралния фестивал “Сцена на кръстопът "! “, сподели тя в словото си по време на откриването на фестивала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР