В Пловдив започна изграждането на най-новата улица в града, предаде

...
</TD
>В Пловдив започна изграждането на най-новата улица в града, предаде
Коментари Харесай

В Пловдив започна изграждането на чисто нова улица

В Пловдив стартира построяването на най-новата улица в града, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Става дума за ул. " Георги Странски ", чиято първа копка бе направена през днешния ден минути след 11,00 часа.

Локацията й е извънредно значима - стартира от ул. " Генерал Радко Димитриев " и излиза непосредствено на бул. " Санкт Петербург ", а минава и през края на ул. " Богомил " и по този начин се основава пътна връзка, която ще е от изгода на жителите.

Трафикът в региона е извънредно претрупан поради огромните търговски обекти и след построяването на улицата придвижването ще се разтовари доста.

Улицата ще се прави на два стадия. Предвидено е и създаване на тротоар, защото съществуващият сега е неуместен и нефункциониращ, тъй като е необятен единствено 60 сантиметра. Проектът за " Георги Странски " е подготвен, а процедурите за избор на реализатор са завършени с решение на съда.

На церемонията през днешния ден участваха кметът, заместникът по екология и здравеопазванему, както и кметовете на " Тракия " и " Южен ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР