В периода от 24 до 29 април 2023 г. координаторите

...
</TD
>В периода от 24 до 29 април 2023 г. координаторите
Коментари Харесай

Учители от Пловдив преминаха успешно обучение в прекрасен европейски град

В интервала от 24 до 29 април 2023 година координаторите на план 2022-2-BG01-KA122-SCH-000096737 минаха сполучливо образование на тематика ‘’Смесеният вид учене - по какъв начин да комбинираме дейно преподаването от разстояние с това онлайн в класната стая’’, оповестиха за Plovdiv24.bg от образователното заведение.

Обучението се организира във Валенсия, като в него взеха присъединяване петима преподаватели от Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия " Арх. Камен Петков “ в Пловдив. То е финансирано по стратегия " Еразъм + " от Европейски Съюз, КД1.

Придобитите познания и умения за работа с разнообразни онлайн платформи в помощ на преподавателя са ориентирани към използването на новаторски способи и технологии в преподаването, които са належащо изискване, с цел да се усъвършенства качеството на образованието.

Реализирането на този план е още една стъпка към реализиране на тяхната съществена цел – да обезпечат качествено и атрактивно приобщаващо обучение и образование от висококвалифицирани преподаватели, посредством новаторски модерни способи на преподаване и висока трудова адекватност на пазара на труда.

След довеждане докрай на образованието участниците получиха Europass документи, приети от Европейската комисия. През образователната 2023/2024 година ПГАСГ " Арх. Камен Петков " ще продължи да работи и по други планове с настояща тема по стратегия " Еразъм+ ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР