В ход е подготовката на многофункционалната спортна зала Арена Русе

...
</TD
>В ход е подготовката на многофункционалната спортна зала Арена Русе
Коментари Харесай

Спортната зала Арена Русеще приема протолите от СИК след изборите

В ход е подготовката на многофункционалната спортна зала " Арена Русе " за приемането на протоколите от секционните изборни комисии и отчитането на изборните резултати от идния предварителен парламентарен избор на 2 април.

Съвместно от Областната администрация и  Районната изборна комисия /РИК/ сформираха детайлна план-схема за придвижване в залата, оповестяват от rusemedia.com. Предприемат се и всички вероятни ограничения, тъй че да се обезпечи безпроблемно и съответно протичане на процеса. Разпределени са и функционалностите сред способените институции. Охраната на изборния развой е под контрола на органите на Министерство на вътрешните работи. Областният шеф Анатоли Станев и ръководителят на РИК Милена Хинкова дружно с специалисти по подготовката и провеждането на изборите прецизираха последните детайлности по организацията.

До 3 април в това число в Министерството на вътрешните работи ще действа непрекъснато открита линия – телефон 02/90 112 98 и e-mail: [email protected] – за сигнали, свързани с нарушавания на изборния развой при подготовката и произвеждането на парламентарните избори. Важно конкретизиране е, че подаваните известия би трябвало да са относими към активността на Министерство на вътрешните работи.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР