ул. Проф. д-р Иван Странски N5Тук има:бул. Руски N54Активно се

...
</TD
>ул. Проф. д-р Иван Странски N5Тук има:бул. Руски N54Активно се
Коментари Харесай

Отварят нов киносалон в Пловдив

ул. " Проф. доктор Иван Странски " N5

Тук има:бул. " Руски " N54

Активно се работи по отварянето на нов обект на Кино Арена в Пловдив. Това съобщиxa от веригата кинокомплекси.

Новото кино ще се намира в Mall Plovdiv Plaza, най-големият търговски център в Пловдив. Той се намира в една от най-развитите търговски и жилищни дестинации в града. На пловдивчани ще бъдат предложи 12 зали в едноименния мол.

Новите кинокомплекси от веригата следват високите софтуерни и интериорни киностандарти на Програмата за рационализация Арена 2.0. Залите са оборудвани с кожени моторизирани риклайнери в съвременна и уютна акустична среда за оптимален комфорт. Кинозрителите ще могат да се потопят в неповторимата атмосфера на филмите, прожектирани с съоръжение от водещи производители на кинотехника, озвучаване и изображение, като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D.

В момента кино от тази верига има в Мол Марково тепе. Киното ситуирано на ет.3 в търовския център и разполага с 6 съвременни зали, в това число IMAX зала с 288 места и PREMIUM зала с 191 места.

Припомняме, че при започване на есента на територията на комерсиалния център ще бъдат открити едновременно магазините " Джъмбо ", Bergner, BSB и Iphone Recap Center.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР