Ученичка от 12А клас в Националната търговска гимназия в Пловдив

...
</TD
>Ученичка от 12А клас в Националната търговска гимназия в Пловдив
Коментари Харесай

Охранител влезе в час и съобщи на учителката, че е закопчал с белезници ученичка! Последва тотален обрат

Ученичка от 12А клас в Националната комерсиална гимназия в Пловдив се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да опише една в действителност невероятна преживелица.

Ето защо става въпрос:

" Здравейте! Целият ни клас се провежда през вчерашния ден и направихме покана-изненада за нашата класна ръководителка Полина Маринова.

Много бихме се радвали и бихме ви били доста признателни, в случай че споделите тази вест с вашите читатели (едни от които сме и ние самите). Сценарият за самата покана беше следният:

Помолихме защитата на учебното заведение, в което сме тази година (тъй като нашето се ремонтира), да влезе в един от часовете на нашата госпожа с предлог, че е хванал една от нашите съученички с марихуана.

Влизайки в стаята, той й оповестява, че е поставил белезници на момичето и че полицията и родителите й ги чакат долу. Когато излиза от учебното заведение и идва в парка, ние я чакахме с огнени букви, димки и най-важното - ръчно формирани " Общи условия " и " Договор " за бала, които тя подписа.

Идеята с контракта пристигна от това, че ние сме паралелка със компетентност “Банково дело ". В последна сметка всичко протече по проект и постигнахме стремежи резултат ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР