Трима младежи са били задържани при спецакция по линия наркотици“

...
</TD
>Трима младежи са били задържани при спецакция по линия наркотици“
Коментари Харесай

В баровете в Пловдив е страшно, ученички хванати в крачка

Трима младежи са били арестувани при спецакция по линия " опиати “ в квартал " Капана “. Поредната интервенция за попречване на противозаконното разпространяване на дрога в нощните заведения е извършена от екипи на отдел " Криминална полиция “, Четвърто районно управление (на МВР) и бранш " Специализирани полицейски сили “.

В петък против събота пред един от питейните заведения с разнообразни наркотични субстанции са засечени две 18-годишни момчета и момиче на 16 години. Общо са конфискувани над 36 грама марихуана и известни количества екстази, амфетамин и кокаин. Срещу тримата са формирани бързи производства.

В събота против неделя, при сходни полицейски дейности, с пакетчета кокаин са хванати двама клиенти на дискотека в регион " Северен “. Същевременно акцията на чиновниците от Трето районно управление (на МВР) и бранш " Специализирани полицейски сили “ е била фокусирана и върху наличието на малолетни гости и спазването на възбраната да им се продават алкохол и тютюневи произведения, както и други нездравословни за здравето субстанции.

На родителите на две тийнейджърки, които са били в заведението без пълновръстен компаньон, са формирани актове по Закона за протекция на детето. Иззети са 552 флакона за пълнене на балони, чието наличие се допуска, че е божествен газ. Установен е мъж, дал на 7 девойки сходни флакони, за което е взето административно отношение според Закона за здравето.

В рамките на пътния надзор в региона на дискотеката униформените са спрели 240 автомобила, ревизирали са 272 лица. 190 са актовете и фишовете, формирани за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Задържан е бил лидер под влияние на опиати.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР