Тихомир Рангелов, годеникът на Емили Тротинетката, в пост във фейсбук

...
</TD
>Тихомир Рангелов, годеникът на Емили Тротинетката, в пост във фейсбук
Коментари Харесай

Приятелят на Тротинетката: Емили попадна в капана на Тошо Куката, няма да оцелее дълго в затвора

Тихомир Рангелов, годеникът на Емили Тротинетката, в пост във фейсбук изясни, че тя/той има душевен проблеми и не е редно да бъде държана в пандиза.

Припомняме, че Тихомир от " Фермата " въртеше бурна обич с Емили, се ожени за Елизабет, с която ги среща самата.Емили. Емили непрекъснато написа по фотосите, които разгласява в обществените мрежи, че двамата са нейните мъж и жена, а тя е тяхното дете. Самият Тихомир преди време беше станал жена - Мелиса, а в този момент още веднъж е мъж...

Представяме ви без редакторска намеса текста на Рангелов.

За всички тези, които ни упрекват, че на нас с Елизабет не ни пука за Емили са в огромна неточност! Ще създадем всичко допустимо да си я приберем, тя е почтена и всеки който я познава персонално знае надълбоко в сърцето си истината! Тези дни бяха кошмарни за Нас! Обичаме я доста! И си я чакаме! Тя не заслужава това сурово наказване, тя не е на равно с Тошо Куката и Чеченеца, това е неприемливо просто да я сравнят с тях. Тя няма никакво правосъдно минало за разлика от другите 2-ма. Емили няма да издържи в пандиза, тя има ТЕЛК 50 %, не мога да допускам че съдията и прокурорите не са се съобразили с нейните душевен проблеми, тя има потребност и то медикаменти, които сега не приема.

Всички Ние за наше голямо оскърбление и отчаяние попаднахме в клопката на Тошо Куката, съжаляваме за всичко това и сърцето ми се къса за Емили. Още не мога да се съвзема след последните вести от съда, това за нас е потрес! Сега ще апелираме на 2-ра инстанция след 1 седмица!

И все пак аз не съм спрял да работя с клиенти и да си популяризирам режимите, за какво ли? Лесно ли ми е съгласно вас. И ние имаме потребност от пари и средства изключително в този тежък миг с цел да живеем и най към този момент да помогнем на Емили, а опциите не са ни огромни! 

Нима тя няма потребност от специфични потребности, като това момче дето е единствено 1 година по малко от нея! Това заслужено ли е?! Безумни са тежи жестоки присъди, тъй като това по замисъла на закона не се води тежко закононарушение! И Емили не е длъжна да заплаща за това с живота си и здравето си! И кой за бога си е разрешил да снима Емили в ареста, белким това е законно? Тя няма да оцелее там дълго време! Нуждаем се от помощ!

 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР