Тенисистът на ТК Приста 2011“ Александър Митев, който стана вицешампион

...
</TD
>Тенисистът на ТК Приста 2011“ Александър Митев, който стана вицешампион
Коментари Харесай

Русенец ще вземе участие в Европейското лично първенство до 16 години

Тенисистът на Търговска колегия " Приста 2011 “ Александър Митев, който стана вицешампион на България в неговата възрастова група, ще вземе присъединяване в Европейското персонално състезание до 16 години в италианския град Парма. Първенството ще се организира от 25 септември до 1 октомври, като в него ще вземат участие най-хубавите двама при юношите и девойките от всяка страна на Стария континент.

Това ще бъде второ присъединяване за Александър Митев на европейска сцена след присъединяване му в Европейските летни купи в Барселона, оповестяват на уеб страницата на Община Русе.

По думите на неговия треньор Стефан Митев това е огромен триумф за тениса в Русе, като се има поради, че за последните 15 години нямаме участник на подобен огромен конгрес.

Припомняме, че през месец април Александър Митев стана финалист на Държавния шампионат до 16 година в Бургас. На интернационалния шампионат “Prista Cup Ruse U16 2023 " през май в Русе той реализира 4 следващи победи, като бе финалист при момчетата. С тези достижения русенският тенисист се изкачи на първото място в националната класация в своята възрастова група.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР