Тази година Пловдив няма да има ледена пързалка. Нито грандиозна,

...
</TD
>Тази година Пловдив няма да има ледена пързалка. Нито грандиозна,
Коментари Харесай

Без ледена пързалка тази година в центъра на Пловдив?

Тази година Пловдив няма да има ледена пързалка. Нито грандиозна, като лани, нито дребна, научи  Plovdiv24.bg .

" Миналогодишната няма да я има " - дадоха отговор сбито от пресцентъра на община Пловдив в отговор на въпрос тази година ще има ли ледена пързалка. Опитахме се да разберем дали въобще се планува такава атракция за пловдивчани, само че отговорът беше " Засега единствено това е информацията ".

Най-вероятно решението е взето поради гафа с разместените плочки на площад " Централен " предходната година. Пързалката беше голяма и алеите влизаха в Цар-Симеоновата градина. Ледът на площада обаче аргументи проблеми на настилката, тъй като при топенето попи през фугите надолу, мина през пясъчната основа и тук-там се получиха пропадания. Фирмата, която инсталира атракциона, направи ремонта за своя сметка.

Няма вид ледената пързалка да бъде в страничния ръкав на пл. " Централен " над улица " Гладстон ", защото пространството към този момент е ангажирано за коледния " Капана фест ".

За наближаващата Коледа в центъра на Пловдив припомнят единствено цветните гирлянди по вековните чинари на площад " Стефан Стамболов ". Градската елха към момента не е издигната, въпреки че на шадравана с пеликаните от дълго време е инсталирана дървената подложка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР