Спектакълът Котаракът в чизми“ по популярната приказка на Шарл Перо

...
</TD
>Спектакълът Котаракът в чизми“ по популярната приказка на Шарл Перо
Коментари Харесай

За последно: Котаракът в чизми на 10 и 13 март в Куклен театър – Русе

Спектакълът " Котаракът в чизми “ по известната приказка на Шарл Перо ще бъде изигран в Куклен спектакъл – Русе на 10 и 13 март, след което ще бъде изтеглен от репертоара на театъра. Това е едно от най-успешните и обичани заглавия в Куклен спектакъл – Русе. От премиерата си през 2021 година спектакълът е привлякъл хиляди фенове от всички възрасти в цяла България.

Въпреки триумфа си, обаче, време е приказката да напусне " замъкът на приказките “, оставяйки след себе си незабравими фамилни моменти и усмивки върху лицата на децата. Спектакълът " Котаракът в чизми “ е фамилно развлечение, което ще ви разсмее и трогне.

Това е история, напомняща ни да бъдем смели, почтени и положителни, както и какъв брой е значимо да ценим това, което имаме. Приказка, даваща религия, че всеки от нас може да бъде воин, в случай че има правилни другари до себе си, споделят от Куклен спектакъл - Русе.

Не пропускайте последната опция да я видите онлайн в Куклен спектакъл – Русе. Тази неделя, 10 март, от 11:00 и 12:30 часа, както и в сряда, от 18:00 часа. Билети се оферират на уеб страницата на Куклен спектакъл – Русе и на касата на ул. Княжеска 9.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР