След получен сигнална спешния телефон 112, както и поискано съдействие

...
</TD
>След получен сигнална спешния телефон 112, както и поискано съдействие
Коментари Харесай

ИАРА със съвместна акция с РУ Средец в Дебелт

След получен сигнална незабавния телефон 112, както и поискано подпомагане от чиновници на районно управление (на МВР) Средец, е осъществена взаимна инспекция със чиновници на ИАРА в частен парцел в село Дебелт, където са открити хрилни мрежи и улов на риба от типа сребриста каракуда и платика с общо тегло 50 кг. По случая е формирано бързо досъдебно произвеждане.

При инспекция по вода на река Дунав в региона на остров Малък Бръшлен, чиновниците на Търговски закон Русе при ИАРА са разкрили във водите на реката в работно състояние 4 броя немаркирани мрежени риболовни уреди с обща дължина 120 м с улов в тях на риба от типовете морунаш и бабушка. Мрежените уреди са унищожени на място посредством нарязване, а рибата върната неотложно във водата.

След извършен патрул по вода на река Дунав, в региона на град Русе, при р. км. 502, чиновници от бранш " Рибарство и надзор " град Русе откриха сложени в работно състояние 3 броя винтери с улов в тях на риба от типа платика и морунаш. Уредите са извадени и конфискувани за заличаване, а рибата е освободена и върната назад във водата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР