Шестима кандидати са допуснати до втория етап от конкурса за

...
</TD
>Шестима кандидати са допуснати до втория етап от конкурса за
Коментари Харесай

Шестима кандидати напират за директор на НАП - Пловдив

Шестима претенденти са позволени до втория стадий от състезанието за шеф на Национална агенция за приходите - Пловдив. Други трима не не престават конкуренцията, предава Plovdiv24.bg .

В първичния лист за позволените са посочени имената  Виктор Стоименов, 

Димитър Ценов, Миглена Атанасова, Пламен Георгиев и Светла Пенкова. Ден по-късно е прибавен и Тихомир Колев.

Недопуснати са Златко Вълчев, Михаела Райкова и Сергей Сребрев, защото не са показали копия на изисквани документи. 

Шестимата позволени се явяват писмен изпит с разработка по управническа тема. Работата се прави оценка по 5-степенна канара, като най-ниската степен е 1, а най-високата 5, а критериите са: конструкция на наличието, притежаване на проблематиката, езикова просвета. Оценката от писмената разработка е средноаритметична от оценките по трите критерия. Веднага по-късно се попълнят проби за личностни и настоятелен качества, само че резултатите от тях не вземат участие във образуването на крайния резултат от състезанието. 

До идващия стадий от състезанието - изявление, се позволяват претендентите с най-ниска оценка 4 от писмената разработка. Самото изявление се приема за издържано също при резултат 4. Окончателният резултат на всеки претендент е общ брой от резултата на писмения изпит, умножен с коефициент – 3 и резултата от изявлението, умножен с коефициент – 5.

Кой ще е новият шеф на Национална агенция за приходите - Пловдив би трябвало да стане ясно след към две седмици. 

Припомняме, че. От предишния ноември. Преди това той беше заместник-директор в Централното ръководство на Национална агенция за приходите, с сектор " Контрол и събиране на държавни вземания ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР