Сторми Даниелс се яви във вторник (7 май) на свидетелската

...
Сторми Даниелс се яви във вторник (7 май) на свидетелската
Коментари Харесай

Най-очакваното зрелище в процеса срещу Тръмп: Сторми Даниелс описва първата им среща

Сторми Даниелс се яви във вторник (7 май) на свидетелската пейка по делото против Доналд Тръмп, като разказа пред правосъдните заседатели половата среща, която порноактрисата твърди, че е имала през 2006 година и която е довела до това, че 10 години по-късно й е било платено, с цел да резервира безмълвие по време на президентските избори. Показанията й провокираха интереса на редица западни медии, измежду които Военновъздушни сили и  Associated Press.

Показанията на Даниелс, които са включвали обстоен и на моменти прегледен роман за срещата, която Тръмп отхвърля, са най-очакваното представление в процеса, който се движи сред таблоидни детайли и сухи пояснения за водене на документи. Свидетелските показания в правосъдната зала на порноактриса, която твърди, че е имала интимна среща с предходния американски президент и хипотетичен претендент на републиканците, се прибавят към дългата поредност от исторически министър председатели в делото, което към този момент е наситено с безвкусни изказвания за секс, подкупи и прикриване, написа АР.

Нейните изказвания са от централно значение за делото, защото през последните седмици на републиканската президентска акция на Тръмп през 2016 година тогавашният му юрист и поддръжник Майкъл Коен е платил на Даниелс 130 000 $, с цел да мълчи за това, което тя твърди, че е била " неуместна и непредвидена полова среща с Тръмп " по време на голф излет на звезди в езерото Тахо през юли 2006 година Тръмп не се призна за отговорен.

Съдебните заседатели са били втрещени, до момента в който Даниелс е разказвала по какъв начин първичната им среща по време на шампионат по голф, на която са обсъждали филмовата промишленост за възрастни, е минала в " къса " полова среща, която съгласно нея Тръмп е инициирал, откакто я е поканил на вечеря и в хотелския си апартамент.

След края на диалога тя е декларирала: " Беше ми доста мъчно да си обуя обувките, тъй като ръцете ми трепереха толкоз мощно ", е свидетелствала тя.

" Той ми съобщи: " О, беше ужасно. Нека се съберем още веднъж, миличка ", е траяла Даниелс. " Аз просто желаех да си потегли ".

През годините след разкриването на срещата Даниелс се трансформира в гневен съперник на Тръмп, споделяйки историята си в книга и по малкия екран и критикувайки предходния президент с подигравателни и унизителни намеци. Но не е имало казус за събитията от вторник, когато тя се е изправила лице в лице с Тръмп и е била помолена в строга конюнктура в правосъдната зала да опише прекарванията си пред журито, което преценя дали да осъди за първи път в историята президент на Съединени американски щати за тежки закононарушения.

Тя се срещнала с Тръмп, тъй като студиото за филми за възрастни, за което работела по това време, спонсорирало една от дупките на голф игрището. Двамата разговаряли за промишлеността за филми за възрастни и за режисьорските й качества.

По-късно, в зоната, известна като " стаята за дарове ", където известните голфъри събират подаръчни торбички и сувенири, Тръмп я загатнал като " умната " и я попитал дали желае да отидат на вечеря - е разказвала Даниелс.

Тя е свидетелствала, че е приела поканата на Тръмп, тъй като е желала да се измъкне от плануваната вечеря с сътрудниците си от компанията. Тя е декларирала, че тогавашният й пиар е предположил в телефонен диалог, че поканата на Тръмп е добър мотив да се откаже от работната вечеря и че от нея " ще излезе страхотна история ", която може би ще помогне на кариерата й.

" Какво може да се обърка? ", си е припомнила тя думите на пиара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР