С 20-30% се очаква да се увеличат цените на нощувките

...
</TD
>С 20-30% се очаква да се увеличат цените на нощувките
Коментари Харесай

Лоши новини за цените на нощувките през летния сезон у нас

С 20-30% се чака да се усилят цените на нощувките за идния летен сезон у нас. Това сподели за " Фокус " Евелина Пулева от Бургаската районна туристическа камара (БРТК). Техен разбор сочи, че нарастването на цените в прилежаща Турция ще бъде с към 35-40%.

Вече се регистрира растеж в ранните записвания за идния летен сезон по Южното Черноморие. " Надяваме се, че и през това лято българите ще схванат какви дадености има страната ни и още веднъж ще я предпочетат. Смятам, че това ще се случи, имайки поради и какви са цените в прилежащите ни страни ", уточни тя.

По отношение на резервациите за Великден в Бургаско - такива са направени най-много от българи, само че се следят записвания и от румънци. " Не са чак толкоз мощни, колкото чакахме, само че го приписвам точно на завишението в ранните записвания за летния сезон. Хората желаят по-скоро да обезпечат лятната си отмора ", добави Евелина Пулева.

Най-много резервации се следят за месеците юли и август, само че към този момент има доста записвания и за интервала от средата до края на месец юни, добави тя.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР