Репортер на Plovdiv24.bg се разходи по Главната в Пловдив и

...
</TD
>Репортер на Plovdiv24.bg се разходи по Главната в Пловдив и
Коментари Харесай

Анкета на Plovdiv24.bg показа, че пловдивчани очакват повече от бъдещия кмет

Репортер на Plovdiv24.bg се разноски по Главната в Пловдив и попита жителите какво чакат да се промени в града с новото му ръководство и удовлетворени ли са от досегашното такова?

Пловдивчани се оказаха безусловно безапелационни в неодобрението си към сегашната власт.

Анкетираните показаха вяра бъдещият кмет на Пловдив да бъде по-добър и споделиха, че имат огромни упования за идващите 4 години. Разбира се, имаше жители, които не считат, че идва нещо положително.

" Дай Боже да случим на по-добър кмет, тъй като последните четири години беше цялостен безпорядък. Жалко за хубавия ни град ", сподели интервюирана.

" Не може да посоча едно нещо, което да характеризира ръководството на досегашния кмет ", изясни стара дама, която всеки ден се сблъсква с несгоди, свързани с паркирането в центъра. 

" Трябва ли да бутаме къщи, с цел да има къде да се паркира? ", попита тя. 

Множеството поправки и неприятното положение на градския превоз бяха упоменати в отговорите на жителите. 

" Половината град е разкопан. Всички знаем какъв гнет е. Едва ли ще има нов, по-добър кмет ", допусна пловдивчанин, бързащ по улицата.

" Пожелавам им да си намерят дипломите и да спрат с безсмисленото разкопаване на града ", показа различен.

Пред камерата ни жител изясни, че пътува 25 минути от стадион " Христо Ботев " до ул. " Любен Каравелов " и не го приема за обикновено. Той пожела да бъде спряно презастрояването и сподели, че ще се опита да промени това на изборите след по-малко от 2 седмици.

" Градоначалникът е комплициран да служи на жителите и да направи този град по-добър за живеене, по-приятен, по-чист, в случай че щеш по-европейски ".

Усмихната млада дама сподели, че желае повече зелени площи, паркове и понижено презастрояване.  

Оптимистично бе мнението на един от интервюираните млади мъже, който бе безапелационен:

" Трябва да се почне отнякъде. Квартал по квартал. Уличка по уличка. Поръчка по поръчка. Скандал след скандал. Ще е хубаво да не даваме всички поръчки на една компания, с цел да си ги свършат в точния момент. В един мандат могат да се създадат доста неща и да тръгнат нещата към смяна.

Чистотата на града сигурно е значима за хората и те постоянно я загатваха в отговорите си.

" Искам един по-чист град. Не желая да виждам хора, които просят и скитат по улиците. Искам да се обърне внимание на уличните животни. Общината може да направи доста по този въпрос ".

Всичките отговорите на пловдивчани можете да видите долу във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР