Реконструкцията на ул. Даме Груев не е спирала, дори проектът

...
</TD
>Реконструкцията на ул. Даме Груев не е спирала, дори проектът
Коментари Харесай

Пламен Райчев за ул.Даме Груев: Реконструкцията не е спирала, проектът напредва

Реконструкцията на ул. " Даме Груев " не е серпантина, даже планът напредва. Това заяви за Plovdiv24.bg зам.-кметът по строителството. " Не ми е докладвано за прекъсване на плана. Напротив, рапортуват ми напредъка ", сподели Райчев.

Граждани, обаче написаха в обществената мрежа Facebook, че на обекта от няколко дни не се работи, не се мяркат и служащи, има единствено паркирани тежки машини там. 

Райчев изясни това с обстоятелството, че поради преваляванията през последните дни теренът е влажен и би трябвало да изсъхне. " От на следващия ден работата продължава, дават го топло времето ", добави той. И ни препрати към ръководителя на плана към Община Пловдив Христина Плачкова.

Плачкова сподели, че всяка седмица общината реализира надзор на обекта. Тази седмица не са ходили, само че на следващия ден ще бъдат там на оперативка. А повече информация за дейностите ще ни дадат на следващия ден.

" Има и някои спънки, има проблематична инфраструктура, която се построява ", призна Плачкова. " Все още не сме бутнали постройките общинска благосъстоятелност. Има някои неща, които затрудняват строителството, само че като цяло нещата напредват ", сподели още Плачкова.

По думите и, следва стартирането на стадий 3 на обекта и това ще затвори целият сектор, с цел да се продължи с ремонтните действия. Всяка седмица община Пловдив реализира надзор на обекта, безапелационна е Плачкова.

Но хората не считат по този начин и пишат ядосано:

" Днес отново цари успокоение на ул. " Даме Груев ", машините са паркирани, не се виждат и служащи. Докога ще продължи това безхаберие? Разкопана и последните сектор и зарязаха всичко. Къде е общината, къде са виновните институции, които би трябвало да осъществят надзор на обекта? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР