Редник Димитър Христакиев е военният, който в събота откри стрелба

...
</TD
>Редник Димитър Христакиев е военният, който в събота откри стрелба
Коментари Харесай

Този е редникът, прострелял двама в Пловдив заради паркиране

Редник Димитър Христакиев е военният, който в събота откри пукотевица в Пловдив поради паркиране, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Преди минути той бе доведен с белезници във военния съд, като интензивно криеше лицето си от публицистите. Мъжът е водач във военно формирование.

Военно-окръжна прокуратура Пловдив още през вчерашния ден му повдигна обвиняване за опит за ликвидиране.

В 20.00 часа в събота на телефон 112 е получен сигнал в полицията за сдърпване сред мъже на ул. " Въча " в Пловдив, като по предварителни данни е създадена пукотевица с огнестрелно оръжие.

При идване на място автопатрул на Трето районно управление (на МВР) откриват, че 39-годишен лидер на лек автомобил стрелял със законно притежаван револвер против двама мъже.

39-годишният мъж е боен. Той е паркирал автомобила си пред гараж на ул. " Въча ", с цел да посети близкия китайски ресторант. След като излиза от обекта, влиза в спор със притежателя на гаража. Военният изважда револвер и стреля към мъжа. По данни на лекарите, патронът е минава през гърдите му и стига до крайници на различен, инцидентен минувач. 

Двамата мъже, които са на по 32 и 34 години, са настанени във Втора клиника по хирургия към УМБАЛ “Свети Георги " ЕАД - Пловдив и са без заплаха за живота.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР