Продължават да валят сигналите в редакцията на Plovdiv24.bg срещу лошото

...
</TD
>Продължават да валят сигналите в редакцията на Plovdiv24.bg срещу лошото
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Да се вземат мерки срещу този шофьор, защото много скоро ще се разправям сам с него

Продължават да валят сигналите в редакцията на Plovdiv24.bg против неприятното обслужване в градския превоз на Пловдив. Този път става дума за водач на една от най-дългите линии - тази на рейсовете с номер 15.

Ето сигнала на нашия четец:

``Напоследък в Пловдив виждам един субект, водач на рейс номер 15 с номер PB 4093 CM, който си разрешава да кара лудо и да подминава спирки, на които има хора. Той показателно маха с пръстче, че няма да спре, а някой път просто понижа и сякаш стопира, а по-късно дава газ и гледа злобно. Шофьорът е наедрял с гола глава! Често се и заяжда с хората, които се качват в рейса, в случай че са създали някакъв жест, по тази причина че стопира 20 метра след спирката и се мисли за популярен. Надявам се да се вземат ограничения, тъй като доста скоро ще се разправям самичък с него!``, споделя в сигнала си до медията ни пловдивчанинът.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР