Пробивът Модър - Царевец е готов. Акт 15 ще бъде

...
</TD
>Пробивът Модър - Царевец е готов. Акт 15 ще бъде
Коментари Харесай

Пускат автомобилите по Модър - Царевец в средата на април

Пробивът " Модър - Царевец " е подготвен. Акт 15 ще бъде подготвен на 15 април и тогава ще бъде пуснато придвижването по него. Това заяви на конференция кметът Костадин Димитров, предава  Plovdiv24.bg .

Заместник-кметът по строителство инж. Тошо Пашов изясни, че в сектора работят 4-5 компании, тъй като се преплитат построяването на ВиК, канализация. На " Солунска " пък се прави голяма разпределителна шахта.

" Това е доста изключително кръстовище и не може да се развие като обичайно. То би трябвало да бъде приключено, с цел да може да се осъществя в цялостния му планов тип стартирането на " Модър - Царевец " - разяснява вицекметът.

В момента работи комисия, която изготвя планове за краткотрайна организация на придвижването при изхода на пробива Модър-Царевец и връзката с бул. " Хаджи Димитър ".

Следващата седмица общината ще има подготвеност и ще бъдат разисквани разновидностите за стартиране на трафика. Така след сключване на акт 15 за обекта ще бъде пуснато придвижването по " Модър – Царевец " с тази краткотрайна организация в сектора " Солунска " – " Хаджи Димитър " – " Царевец ".

Кметът акцентира, че общината е изпълнила уговорката си пробивът " Модър - Царевец " да е подготвен в края на март и строителите са си свършили работата. Предстоящата задача е да се направи по този начин, че да има оптимално улеснено прекосяване по " Хаджи Димитър " и към " Пещерско шосе ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР