Президентът днес е в Пловдив, по повод на 20-ата годишнина

...
</TD
>Президентът днес е в Пловдив, по повод на 20-ата годишнина
Коментари Харесай

Румен Радев с мотивираща реч пред пловдивски абсолвенти

Президентът през днешния ден е в Пловдив, във връзка на 20-ата годишнина на Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система. Г-н Радев държа къса тирада пред преподавателите на образователното заведение, завършващите студенти и публични посетители. В речта си той обърна изключително внимание на примера, който колежа дава с впечатляващата си обществена стратегия.

" Ние имаме потребност от готови хора, които да схващат от стопанска система и ръководство. Искам да благодаря на локалната власт за поддръжката на това образователно заведение, както и на бизнеса в Пловдив за образеца, който дава ", сподели още  президентът. 

" Преди всеки полет летецът изтребител неизбежно залага живота си и благоденствието на своето семейство в името на страната и нашето общество. Дали българският политик прави същото или противоположното? "

Президентът още веднъж отхвърли да разяснява поисканото освобождение на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев. " Вижте, през днешния ден е ден за размисъл. Нека оставим хората да създадат своя избор ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР