Председателят на Районен съд Пловдив Иван Калибацев, със съдействието на

...
</TD
>Председателят на Районен съд Пловдив Иван Калибацев, със съдействието на
Коментари Харесай

Облагородяват зелената площ срещу Съдебната палата

Председателят на Районен съд Пловдив Иван Калибацев, със съдействието на кмета на регион " Централен “, провежда на 21.10.2022 година от 13:30 ч. доброволна самодейност за разчистване и облагородяване на зелената повърхност, находяща се в междублоковото пространство против Съдебната палата, която се употребява за отдих и отмора от работещите в трите съдилища, юристи и жители на Пловдив. Участие в самодейността ще вземат съдии и чиновници от Районен съд – Пловдив.

В самодейността ще се включат и Адвокатска гилдия – Пловдив, за което интензивно присъединяване има ръководителят на адвокатския съвет Георги Баев.

Планирано е да бъдат сменени счупените и развалени пейки с нови, ще бъдат сложени нови кошчета за боклуци, ще се почисти и обнови зелената повърхност с нови растения.

Инициативата има за цел да притегли повече доброволци, които да се включат в почистването и облагородяването на зелената площи, да се сътвори уютно място за отдих на всички в централната част на Пловдив, с цел да създадем града и пространствата към нас по-чисти и приятни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР