Повече от 180 представители на дребни и средни породи могат

...
</TD
>Повече от 180 представители на дребни и средни породи могат
Коментари Харесай

Невиждано изложение и грандиозен фурор в търговски център се случва този уикенд в един от най-големият мол в Южна България!

Повече от 180 представители на дребни и междинни породи могат да се видят на ръка разстояние в Plovdiv Plaza Mall събота и неделя от 10 до 20 часа.

Екзотични екзотични породи като австралийски келпи,  ще участват от цяла Европа и България, а съдията е известната Barbara Arndt с дългогодишна процедура в няколко континента – Австралия, Африка, Южна и Северна Америка.

Александрина Янева, управител в Plovdiv Plaza Mall описа пред камерата на Plovdiv24.bg забавни детайлности за събитието, което се радва на сериозен интерес от страна на посетителите на мола. Основният арбитър ще е известният специалист - арбитър за всички породи кучета на госпожа Барбара Арндт, която ще дохвъри от Канада особено за състезанието в Пловдив.

" Ние, от Plovdiv Plaza Mall ще се опитаме да пречупим границата сред посетителите и отзивчивите животни, показа още Александрина Янева. "

Пред камерата ни застана и притежателят на Оливър, който е на 11 месеца, трицветен е и завоюва 1-ва премия за мъжко куче в раздел " Junior ".

Лилия Закова, представител на КСБ: " В момента се намираме на грандиозна галерия и имаме опция да покажем доста редки породи. Всеки клиент на мола може да се допре до тези дребни бижута ", сподели тя пред нашия кореспондент.

Програмата ще включва безвъзмездни рисунки за деца от ателие, както и да видите онлайн надпреварване на коргита, както и Best in show и през двата дни! Ветеринарен надзор ще прави доктор  Христо Кънев, През 1987г. той приключва техникума по Ветеринарна медицина в гр. Ловеч, а през 1993г. приключва курс по кинология към Свободния факултет на Лесотехническият институт. 

Част от кучетата, които могат да се видят са Датско-шведско фермерско куче, афенпинчер, цвергпинчер, цвергшнауцер, шнауцер; междинен и дребен немски шпиц, померан, волпино, шиба ину, басенджи, малко перуанско голо куче, малко мексиканско голо куче, чирнеко, малко португалско поденго и още доста други.

Повече детайлности за събитието, както и любопитни фрагменти с участниците може да видите в нашето видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР