Поредното издание на “Мис и Мистър Русенски университет излъчи своите

...
</TD
>Поредното издание на “Мис и Мистър Русенски университет излъчи своите
Коментари Харесай

Избраха тазгодишните Мис и Мистър Русенски университет

Поредното издание на “Мис и Мистър Русенски университет " излъчи своите спечелили на състезанието, който се организира в Канев център. Десислава Георгиева – компетентност “Икономика ", и Мартин Атанасов – компетентност " Право “, са новите най-красиви студенти на университета. Те завоюваха огромната премия - отмора в Дубай, обезпечена от фешън къща " Чарлино “, както и награди, обезпечени от спонсорите на събитието.

Наградите връчи ръководителят на Общото заседание акад. Христо Белоев – почетен ректор на университета, който беше ръководител на журито. В журито беше и зам.-ректорът проф. доктор Генчо Попов.

Студентският съвет на Русенския университет благодари на всички спонсори, които за поредна година поддържаха организирането и провеждането на събитието " Мис и Мистър – Русенски университет “. Беше готова и незабравима и вълнуваща стратегия, която сътвори пъстро въодушевление за публиката.

През 2007 година за пръв път се организира състезанието " Мис и Мистър “, който до тогава е бил единствено " Мис Русенски университет “.

От 2014 година изборът на най-красивите студенти на Русенския университет се организира в многофункционалния комплекс Канев център при неспиращ интерес.

С годините събитието набира необятна известност и към този момент съставлява интерес освен за академичната общественост, а и за жителите на Русе.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР