Подсъдимият в процеса срещу Ральо Ралев Иван Делевски е блокиран

...
</TD
>Подсъдимият в процеса срещу Ральо Ралев Иван Делевски е блокиран
Коментари Харесай

Авиостачка блокира процеса срещу Ральо Ралев

Подсъдимият в процеса против Ральо Ралев Иван Делевски е блокиран на летището във Виена, което е повода днешното съвещание да бъде отсрочено, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

Късно снощи Летище София заяви за анулирани полети на Austrian Airlines от и до Виена на 28 и 29 март 2024. Екипажите на самолетите на Austrian Airlines ще преустановят работата си поради спор за заплащането им.

Собственикът на частна компания Иван Делевски е измежду многото пътуващи, които стават " заложници " на авиоблокадата. 

Заради невъзможността му от явяване през днешния ден, арбитър Екатерина Роглекова трябваше да насрочи датата 9 май за последващо съвещание, когато ще бъдат изслушани другите очевидци и движимости лица в процеса.

Припомняме, че Девелски е обвиняем в процеса против някогашния кмет на регион " Северен " Ральо Ралев.

Ралев е упрекнат за взимане на рушвет от 60 000 лв. посредством подставено лице. Заедно с него подсъдими са още Даниела Вълова, която е някогашен шеф на отдел в региона и Иван Делевски, който е взел въпросните пари.

Фактическото им предаване става на Иван Делевски, а съгласно обвиняването на прокуратурата задачата е Ральо Ралев да упражни въздействие върху длъжностно лице – главния  проектант на " Северен " Михаил Богданов, по отношение на пълномощията му за одобрение на абстрактен капиталов план за създаване на жилищна постройка в региона.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР