По-малоумно регулиране на светофари не бях виждал! Това твърди пловдивчанин

...
</TD
>По-малоумно регулиране на светофари не бях виждал! Това твърди пловдивчанин
Коментари Харесай

Пловдивчанин: По-малоумно регулиране на светофари не бях виждал!

По-малоумно контролиране на светофари не бях виждал! Това твърди пловдивчанин в сигнала си до редакцията на Plovdiv24.bg . Ето го целия роман на индивида:

Здравейте! Преди към час ми се наложи два пъти да мина през кръстовището на Аграрния университет в града ни. Първо в посока от " Лаута " към надлез " Родопи " и след това назад - от надлеза напряко по бул. " Санкт Петербург ".

Ами извинявайте, само че поради идиотски контролираните светофарни уредби се образуваха големи колони от коли и в двете направления. Още повече, че през днешния ден е Задушница и хиляди коли са по улиците.

Отговорните институции знаят чудесно, че на бул. " Александър Стамболийски " са Драгановите гробища и придвижването там е много натоварено, въпреки да е събота. Та въпросните светофари държаха зелено едвам няколко секунди, което позволяваше на не повече от десетина коли да минат през кръстовището.

Абсолютна малоумщина. Явно през почивните дни циклограмите са разнообразни, само че през днешния ден не трябваше да ги пипат, тъй като се знае какъв ден сме и че станат големи тапи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР