Пловдивски криминалисти арестуваха двама мъже в момент на сделка с

...
</TD
>Пловдивски криминалисти арестуваха двама мъже в момент на сделка с
Коментари Харесай

Сгащиха дилъри на наркотици в Пловдивско по време на сделката

Пловдивски криминалисти арестуваха двама мъже в миг на договорка с опиати. Специализираната акция е извършена от чиновници на Първо районно управление (на МВР) след разбор на авансово добита информация за нелегално разпространяване на наркотични субстанции на територията на Пловдив и района, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

В реализацията са взели участие и екипи на бранш " Специални тактически дейности " към регионалната дирекция. В гориста околност край село от Община " Родопи " униформените задържали двама мъже, осъществили договорка с амфетамин. От купувача са конфискувани над 200 грама от наркотичното вещество.

Още над 130 грама, електронна везна и 140 таблетки екстази са открити в непосредствен тайник, употребен от престъпно проявения и осъждан дилър. При процесуално-следствените дейности са конфискувани и други предмети, уличаващи мъжа в незаконната му активност.

Започнати са две бързи производства – по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс за разпространяване и по член 354а, ал.3 от Наказателен кодекс за владеене на опиати. Работата по цялостното документиране на случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР