Пловдивчани използваха правото си да се изкажат пред общинските съветници

...
</TD
>Пловдивчани използваха правото си да се изкажат пред общинските съветници
Коментари Харесай

Пловдивчанка гневна на Общината: Давате милиони за стадиони, а за Хуманитарната гимназия?

Пловдивчани използваха правото си да се изкажат пред общинските съветници и изброиха десетки нередности от ръководството на града. Най-драматичните проблеми от последните месеци и дни са пробивът при Водната палата, смяната в Общ устройствен план, с която се позволява застрояването на 81 декара в парк " Отдих и просвета ", сагата с панаира и връзките с мажоритарния му притежател, ремонта на ХГ " Св. Св. Кирил и Методий ", разпоредителните покупко-продажби, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Никой пловдивчанин към този момент не има вяра на болничните на кмета. Това е плахо държание. Тук сме към 100 индивида, писна ни от решенията ви, които не са в интерес на града " - съобщи Филип Доминов. Както към този момент е известно, кметът не участва на сесията и вместо него на президиума е заместникът му по финанси.

" Искам среща с господин Райчев. Ще му заведа 4000 родители, да му желаяме 12 милиона за обучение. Така както през две седмици има срещи за стадионите на " Ботев " и " Локомотив ", които най-после те несъмнено ще костват 100 милиона, по този начин и ние желаеме среща за Хуманитарната гимназия. Да дариш нещо на изгода роду е доста надалеч от ръководещите Пловдив " - сподели

" Откога думата " интерес " е евфемизъм на " корупция "? " - попита Георги Ковачев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР