Планират се огромни промени в платеното паркиране на Бургас. Това

...
</TD
>Планират се огромни промени в платеното паркиране на Бургас. Това
Коментари Харесай

Готвят големи промени с платеното паркиране в Бургас!

Планират се големи промени в платеното паркиране на Бургас. Това разгласи шефът на Оперативна програма " Транспорт " Пламен Димитров по време на полемиката " Модерният град-съвременни трендове в паркирането за сигурен, функционален и зелен град “, проведена от ръководителя на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Едно от предложенията е зелената зона, която обхващаща к-с " Лазур “  да стане целогодишна. Тя ще бъде с лятно и зимно работно време. От май до 30 септември ще действа  от понеделник до неделя от 11 до 20 часа. През останалите месеци - от понеделник до петък от 9 до 19 часа.  Планира се хибридната в този момент зона към хотел " Приморец “ и към Гъбката да преминат към зелената зона. Същото ще се случи с пространството в региона на Турското консулство.

Предлага се също по този начин в идеалния център да се обособи зона, в която    да бъде по-скъпа, а престоят на нея - до 3 часа. Тя ще бъде заключена сред улиците: " Сан Стефано “, " Христо Ботев “, " Фердинандова “, " Гладстон “, " Иван Вазов “, " Булаир “ и " Цар Симеон “. 

Служебните абонаменти се възнамерява да бъдат разграничени на 2 типа – елементарни – с работно време от понеделник до петък. Другите ще са с удължено работно време от понеделник до неделя и на по-висока цена.

По предложение на живущи се предлага разширение на синята зона в к-с " Възраждане “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР