Първият по рода си фестивал за кемпери Explore The World

...
</TD
>Първият по рода си фестивал за кемпери Explore The World
Коментари Харесай

Първият по рода си фестивал за кемпери предстои в Бургас

Първият по рода си фестивал за кемпери Explore The World 2024 ще се организира на 27 и 28 април на Морската гара в Бургас. Той се реализира с поддръжката на Община Бургас и има за цел да събере на едно място всички, за които домът на колела и почивката навън са метод на живот. Ще бъдат презентирани разнообразни модели кемпери, каравани, палатки, артикули за къмпинг, спорт и свободно време, аутдор екипировка, както и най-съвременните софтуерни решения за удобна отмора навън.

" Последните години и изключително събитията от 2020 ясно демонстрираха желанието на все по-голям % хора да почиват навън, на въздух, а с това е налице и нуждата от насърчаване на този тип туризъм. Пътешествията на къси или по-дълги дистанции със фамилията или другари са генератор на незабравими прекарвания, а какво по-подходящо за задачата от кемперите и караваните? Все повече хора откриват удобството да почиваш лятно време в лична " къща на колела “ или да сменяш локациите съгласно желанието и настроението си, като носиш със себе си персоналния си комфорт “, означават уредниците на събитието.

Освен комерсиалното ревю, в което ще се включат най-хубавите компании в областта на продажба на кемпери и притежатели на къмпинг зони, посетителите на фестивала ще могат да се насладят на вкусна храна, крафт бира, вино и коктейли. На сцената ще се качат известни български реализатори, а особено за форума в Бургас ще дойдат известни травъл влогъри и инфлуенсъри. Предвиждат се спортни занимания за посетителите на ревюто, както и доста други изненади.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР