Паркирането на автомобили по ул. Одрин“ в отсечката между Иван

...
</TD
>Паркирането на автомобили по ул. Одрин“ в отсечката между Иван
Коментари Харесай

Нова забрана влиза в сила в Пловдив от днес, ще има глобени!

Паркирането на коли по ул. " Одрин “ в правата сред " Иван Вазов “ и " Велико Търново “ се не разрешава от през днешния ден, като отпада и осъществената в западната ѝ част " синя зона “. Това оповестиха от общинското дружество " Организация и надзор на превоза “.

Заради пробива под Централна гара от 9 юли по ул. " Одрин “ беше въведено в двете посоки придвижване, което обаче се затруднява от паркирани коли. Няма от кое място при нужда да минат даже пожарни коли.

Затова още през вчерашния ден бяха сложени пътни знаци за възбрана на паркирането, само че водачите бяха единствено предупреждавани. Санкции ще се постановат от през днешния ден.

Притежаващите пропуски по местодомуване могат да ги употребяват за улиците в съседство. Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ще спомага за съблюдаване на краткотрайната организация.

Очаква се в понеделник ул. " Кавала “ да бъде отворена за придвижване откъм откъм ул. " Любен Каравелов “, за което на следващия ден ще се извършат нужните строителни действия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР