От ПГТ Проф.д-р Асен Златаров се свързаха с Plovdiv24.bg, за

...
</TD
>От ПГТ Проф.д-р Асен Златаров се свързаха с Plovdiv24.bg, за
Коментари Харесай

Сълзи от щастие в пловдивско училище

От ПГТ " Проф.д-р Асен Златаров " се свързаха с Plovdiv24.bg , с цел да споделят какво се е случило в учебното заведение им през вчерашния ден:

" Сякаш беше през вчерашния ден, когато девойките и момчетата от Випуск 2023 прекрачиха за пръв път прага на гимназията по туризъм в Пловдив. Вчера тържествено се сбогуваха с обичаното учебно заведение.

Събитието се трансформира в същински празник. Красота, младост, музика и радостна шум изпълваха двора на гимназията, приютил за финален път в прегръдките си следващия собствен випуск – випуск 2023.

В главите нахлуваха мемоари, а в очите – сълзи. Сълзи от благополучие и горделивост от почтено  извървения път и постигнатите триумфи. Сълзи и поради идната разлъка – със съучениците, с учителите, с родното учебно заведение.

С трогване порасналите ученици на ПГТ " Проф. доктор Асен Златаров " благодариха на преподавателите за всичко, на което са ги научили през годините. Обещаха, че няма да не помнят усмивките и препоръките им, че ще се връщат в обичаното учебно заведение, с цел да стоплят сърцата на своите учители.

В тази непринудена и прочувствена атмосфера напълно естествено се залюля и кръшно българско хоро. Отлетя и следващият випуск на ТОХ-а.  По-важното е, че отлетяха с фантазиите си!  След тях ще дойдат други –в се по този начин дръзки, немирни и прелестни! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР