От дни в социалните мрежи циркулират видеа на измамник, който

...
</TD
>От дни в социалните мрежи циркулират видеа на измамник, който
Коментари Харесай

Шамари полетяха към еднорък просяк в Бургас! Мрежата се раздели на две

От дни в обществените мрежи циркулират видеа на лъжец, който проси по улиците на Бургас, представяйки се за неработоспособен с една ръка. Човекът бе изобличен от наш съгражданин преди дни, който сподели, че " ампутираната " му ръката в действителност е пристегната към тялото.

Нов клип се появи преди часове. На него се вижда много наедрял човек, който постанова с плесници доста по-дребния лъжец. Има и словесна офанзива с думите (доколкото се разбира): " Виждаш ли какъв си отпадък, бе! Отивай да работиш, бе ", видя Burgas24.bg .

Подобна процедура има и в други градове по морето. По варненските булеварди също плъзнаха " инвалиди ", които просят пари от преминаващите водачи. Варненец също сподели каква е схемата им. На клип се вижда, че към автомобила на момчето, идва неработоспособен, който желае пари. Видимо, мъжът също е с една ръка. Шофьорът на колата обаче слиза и подвига тениската на просяка, изпод се вижда, че " инвалидът " още веднъж е превързал втората си ръка с бинт по необятната тениска.  

Под последното видео в обществената мрежа зваляха мнения. Потребителите се разделиха на две – едни подкрепящи шамареното правораздаване, други упрекващи го. Какво е вашето менени – напишете като коментар под новината!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР