От 1 май започват да идват румънците по Северното Черноморие.

...
</TD
>От 1 май започват да идват румънците по Северното Черноморие.
Коментари Харесай

Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв.

" От 1 май стартират да идват румънците по Северното Черноморие. Следват още визити на 3,5,6 май. Почти наедно с румънците са българите, които също са декларирали празнични почивки. Пакетите са двудневни. Цената им е съгласно категорията на хотела За Гергьовден и 1 май цената е 130 лева За Великден, защото е обвързвано с празнична вечеря или обяд, пакетите са дву- и тридневни струват към 150-170 лева 7 хотела по Северното Черноморие отварят за празниците, може и да се повече ", заяви Димитър Димитров, ръководител на Регионалната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в Североизточна България.

" Очакваме за празниците посетители от Румъния и България ", сподели Олег Костадинов, шеф на хотел в Балчик. " Освен обичайните пакети за 2 и 3 дни със закуска и със закуска и вечеря, сме планували особено великденско меню за групи – агнешко месо с ориз, салати, шарени варени яйца ", добави той, съобщи " ".

" За идния летен сезон пред сектора остава като главен проблем неналичието на работна ръка. Освен това към този момент има по-малко записвания спрямо м.г., само че чакам усилване ", прибавя Костадинов. Той признава, че отваря хотела с доста огромен недостиг на работна ръка, чака служащи от чужбина в края на май.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР