Осем бързи производства са започнати миналата седмица срещу притежатели на

...
</TD
>Осем бързи производства са започнати миналата седмица срещу притежатели на
Коментари Харесай

Арести в Пловдив!

Осем бързи производства са стартирани предходната седмица против притежатели на наркотични субстанции. Специализираните интервенции, ориентирани към секване на закононарушенията по тази линия, са осъществени на територията на Първо, Трето и Четвърто районно ръководство в Пловдив и в Стамболийски.

На бул. " Македония “, при прекъсване със звуков и светлинен сигнал на лек автомобил " Рено “, униформени забелязали от прозореца на предното пасажерско място да се изхвърля пакетче със подозрително наличие. Полевият тест посочил, че конфискуваното вещество е марихуана, а 20-годишният юноша, който се опитал да се освободи от него, е арестуван. Арест последвал и за 23-годишния лидер на колата, от чието жилище чиновниците иззели известно количество от същия опиат.

Междувременно, в регион " Южен “ е осъществено претършуване в квартирата на 31-годишна престъпно проявена жена, където е намерено известно количество метамфетамин. Амфетамин пък е открит на адрес в квартал " Кършияка “, населяван от друга 37-годишна познайничка на полицията. 36-годишен пловдивчани с богато престъпно досие и присъди бил хванат в регион " Северен “ да носи синтетичен канабиноид.

С разфасовка с сходно наличие е заловен и 28-годишен на ул. " Петко Д.Петков “, а различен 34-годишен пешеходец на ул. " Отец Паисий “ – с амфетамин. За държане на примес от тютюн и психотропно вещество от нов тип, в полицията в Стамболийски било отведено малолетно момче.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР