Осъжданият 9 пъти за различни престъпления пловдивчанин Цветан Апостолов разкритикува

...
</TD
>Осъжданият 9 пъти за различни престъпления пловдивчанин Цветан Апостолов разкритикува
Коментари Харесай

Пловдивчанин, осъждан 9 пъти, пали коли за кеф и критикува съда

Осъжданият 9 пъти за разнообразни закононарушения пловдивчанин Цветан Апостолов разкритикува новото обвиняване в палеж на коли и закана за ликвидиране, по което се изправя за десети път пред съда. " Окръжната прокуратура ми поставя член от Наказателния кодекс, който не дава отговор на обвинителния акт ", изригна той пред състава. Съдия Славка Димитрова му изясни, че друг въпрос се разисква в разпоредителното съвещание, което беше планувано за през днешния ден.

Апостолов е упрекнат, че на 24-и и 25 септември м. година е запалил 5 коли в центъра на Пловдив, като вредите са на обща стойност 27 559,25 лева Според прокуратурата не е имал претекст, просто ги решил да ги възпламени. На 17 септември 2022 година пък се заканил да убие личния състав на ресторант в " Кършияка ", тъй като му създали забележка да изхвърли в кошче станиола от кутията си с цигари, пишат от " ". 

Ход на делото не беше даден, тъй като един от притежателите на опожарените коли е в болница. Съдът даде инструкции в 10-дневен период той да изпрати писмо, в което да разгласи има ли искания към подсъдимия и желае ли да взе участие в делото. На днешното съвещание присъстваше жена му, която даде спорни отговори на тези въпроси.

Нов опит за старт на процеса ще бъде изработен на 1 август, тъй като Цветан Апостолов е арестуван и делото против него би трябвало да започва в рационални периоди. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР